Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους.

Όλοι γνωρίζουμε για τον χαμό 2 νέων παιδιών της ομάδας ΔΙΑΣ κατά την καταδίωξη δύο ληστών,για όσους δε το γνωρίζουν ορίστε το story:

 Οι αστυνομικοί το απόγευμα έφτασαν σε περίπτερο στο Μενίδι όπου είχε γίνει ληστεία και μετά από έρευνες εντόπισαν ένα στέισον βάγκον μάρκας VOLVO στο οποίο επέβαιναν οι δράστες. Όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως οι δράστες είναι οπλισμένοι τους παρακολούθησαν διακριτικά, αλλά έγιναν αντιληπτοί.

Δύο παιδιά έφυγαν με την έναρξη της άνοιξης..22 και 23 χρόνων...Πήγαν για καταδίωξη,δίχως βέβαια τον σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό γιατί κάποιοι "μάγκες" δε τους δίνουν τα βασικά μα ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι δικυκλιστές αγοράζουν από την τσέπη τους τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζονται ενώ είναι στη μηχανή,στην οποία περνάν 8-10 ώρες της μέρας τους,όπως κράνη,αλεξίσφαιρα,μπότες..
Ένα παράδειγμα για το πόσο περήφανοι πρέπει να είμαστε για τη χώρα μας,τα καμάρια που εκλέγετε εσείς,εμείς,αυτοί,κάθε φορά ενώ είναι γνωστό ότι ι κλεψιά και η διαφθορά είναι στο πετσί του Έλληνα,όταν κάποιος μπαίνει σε αυτό το κτήριο και εκλέγεται πρωθυπουργός σκέφτεται πώς θα τα αρπάξει από το κράτος,το οποίο κράτος είμαστε εμείς και όχι πώς θα το βοηθήσει το κράτος.
Αλλά βέβαια,εκτός από τα Μ.Μ.Ε,διακρίσεις κάνουν και οι άνθρωποι,είτε πολιτικοποιημένοι,είτε κομματικοποιημένοι,είτε όπως αλλιώς θέλουν αυτοί να αποκαλούνται.
Αν χανόταν ένας από "αυτούς" θα πενθούσαν,θα διαμαρτύρονταν,θα τα 'σπαγαν.Αλλά τώρα,που χάθηκαν από τους "άλλους",από τα αντίπαλα στρατόπεδα,καλά να πάθουν,δύο γουρούνια λιγότερα κλπ.
Θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα.
Αυτά τα "γουρούνια" ήταν εξωγήινοι?Ήταν από άλλο κόσμο?Δύο από μας δεν ήταν?
Δύο αδέρφια μας.
Αλλά με τόσο κολλημένα μυαλά που έχετε δε μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός και ποιος υποκινείται για να γίνει εχθρός.
Αυτά τα γουρούνια και κάθε γουρούνια,είναι εντός του δικού σας,δικού μας στρατοπέδου(υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια!).
Άλλος είναι ο εχθρός,ο εχθρός βρίσκεται προστατευμένος από τις ασπίδες της "δημοκρατίας",της "δικαιοσύνης",της "Βουλής".
Αυτά τα "αθώα ανθρωπάκια" που φάγαν μαζί μας τα λεφτά είναι οι εχθροί,αλλά από την πολύ προπαγάνδα που μας έχουν ταΐσει,έχουν τυφλωθεί τα μάτια μας και δε μπορούμε να δούμε προς τα που στοχεύουμε.
Αυτά τα "μπλε γουρουνάκια" είναι άνθρωποι σαν εμένα κι εσένα,οι οποίοι υποκινούνται από τον εχθρό,δίνοντάς τους τον ρόλο της ασπίδας έτσι ταυτοχρόνως και νομίζουμε ότι αυτοί είναι οι εχθροί μας και προστατεύονται οι πραγματικοί..
Έτσι Έλληνα,ξύπνα.Μη γίνεσαι πρόβατο,ένα στρατιωτάκι δίχως όνομα. Μη μασάς και αναμασάς τη προπαγάνδα συνέχεια,φτύσε τη στα μούτρα τους.
Κλείστε τους μεγάλους υπνωτιστές των Μ.Μ.Ε,μην ακούς στις φωνές των σειρήνων που παίρνουν σώμα και ψυχή στα κόμματα και κάθε κομματική οργάνωση και μη περιμένεις την επανάσταση να την δείξει κάποια εκπομπή στη τηλεόραση.
Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σου,στη γλώσσα σου,στη παιδεία και στην εκπαίδευση που προσπαθούν να σου περιορίσουν κι εσύ την απορρίπτεις. 
Μάθε την ιστορία σου για να φτιάξεις το μέλλον σου και τη δική σου ιστορία.
Τέρμα στη προπαγάνδα της κυβέρνησης.Τέρμα αδικοχαμένα παιδιά είτε πολίτες,είτε αστυνομικοί.
Ο κόμπος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο χτένι.


Ευαγγελινέλη Ιωάννη,Σκυλογιάννη Γιώργο....Αναπαυθείτε εν ειρήνη κι ελπίζουμε εκεί που πήγατε να βρήκατε ό,τι δε μπόρεσε να σας προσφέρει αυτό το μπάχαλο που ονομάζουν "Ελλάδα" ή πιο επίσημα "Ελληνική Δημοκρατία".


http://www.youtube.com/watch?v=-Vf0zwk2O0A&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου